Quality made in China

Få ro i maven og adgang til den nyeste teknologi, når du skal bruge LED armaturer. Vi samarbejder med prisvindende kinesisk producent.
Quality made in china på besøg hos sheenly led paneler
LED lyset hos Sheenly skal testes på mange forskellige arbejdsstationer, før det forlader fabrikken.

Med Sheenly ved produktionsroret kan man have ro i maven, når man investerer i LED-armaturer – og ovenikøbet få del i den nyeste teknologi.

Sheenly er grundlagt af den Oxford-uddannede lysforsker, Bi Zhi Jie. Han var kun 28 år gammel, da han lagde grundstenen til en af Kinas mest prominente og prisvindende lysproducenter, Sheenly Lighting.

Quality made in china på besøg hos sheenly led paneler zou can
I midten af billedet ses Zou Can, salgssupervisor i Sheenly Lightning.

Du får hvad du betaler for

Zou Can er salgssupervisor hos Sheenly, og for ham er der ingen tvivl om, at virksomhedens unge direktør har betydet en kovending for måden at drive forretning på i den kinesiske lysbranche. De fleste andre virksomheder konkurrerer stadig på pris, men Sheenly Lighting har lagt fokus på kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere, konstant forbedring af eksisterende produkter og udvikling af nye.
Steen Roelshøj
Vil du vide mere?

Ring til Steen
Tlf. 5120 8208

Det giver jo sig selv, at man ikke får en 100-dollar-kvalitet, hvis man kun vil betale 10 dollars for den.
Zou Can
”Der er alt for mange kinesiske virksomheder, der konkurrerer på pris, og alt for mange vestlige virksomheder, der kommer til Kina for at finde billige varer, der ikke lever op til standarden. Det vil vi gerne gøre op med. Det giver jo sig selv, at man ikke får en 100-dollar-kvalitet, hvis man kun vil betale 10 dollars for den,” siger han og tilføjer, at Bi Zhi Jie – i dagligdagen kaldet Mr. Jeff – og hans fokus på kvalitet, har vist sig at være en god forretning.

Fokus på viden

Set med kinesiske øjne er der mange vestlige virksomheder, der ikke er godt nok klædt på til et lyseventyr i Kina. De indgår samarbejder over nettet, ved ikke nok om produktionen og bliver snydt i deres jagt på billige produkter. 

”Rigtig mange udlændinge vil gerne have billige produkter og forsøger at få de kinesiske virksomheder til at producere høj kvalitet til små penge. Men sådan fungerer det ikke. Du får ikke kvalitet, hvis du ikke vil betale for det – du bliver snydt og får produkter, der har dårlige komponenter og lodninger, der ikke er præcise. Ting du ikke kan se med det blotte øje, men som dine kunder vil blive utilfredse med, når de tager produkterne i brug,” siger Zou Can og tilføjer, at man er nødt til at have en vis grad af professionel viden, hvis man vil lave gode kinesiske samarbejder på lysmarkedet. 

Fakta om Sheenly Lightning

  • Etableret i 2009 af Bi Zhi Jie, til dagligt kaldet Mr. Jeff. Mr. Jeff er uddannet ved University of Oxford med en mastergrad i optoelektronisk teknik under ledelse af professor Edward Peter Rayners, opfinderen af LCD-skærmen samt andre chefforskere fra Sharp Laboratorium. Inden Mr. Jeff startede Sheenly arbejdede han som teknisk leder og ekspert i en LED industrien for en Top 500 Fortune virksomhed.
  • Sheenly har i dag 380 ansatte, en fabrik på 40.000m2, og en kapacitet til at producere 8 mio. armaturer pr. år og produktionen udvides med endnu en fabrik. Sheenly har foretaget store investeringer for at automatisere og opdatere deres maskiner for at forbedre effektiviteten
  • Begyndte som leverandør til det tyske marked, og har i dag kunder i over 30 lande. Kundeporteføljen er 90 procent udenlandsk og 10 procent kinesisk
Søg i produkter og viden om lys