Godt lys til sygehuse, klinikker og andet indenfor sundhed

Effektivt lys til behandling. Rart lys til hvile. Sundt lys at komme sig i. Og det rigtige lys til at forhindre træthed og fejl. Brug Dansk Lyskildes erfaringer.

Konstant udvikling og optimering har ført til, at danske sundhedsvæsen er blandt verdens bedste og mest effektive. Det er bevist igen og igen – senest med Corona-krisen.

Det lyder dyrt det der, kunne man tænke. Men det er billigere – og billigere end vi havde regnet med. Dansk Lyskilde importerer direkte, og der er ikke nogen, der skal have avance undervejs. Vi har skåret to led væk.

Thomas Jeppesen
Bygningskoordinator i Region Syddanmark

Ved siden af de livsvigtige og lindrende opgaver i hverdagen er hospitaler, klinikker og behandlingssteder i konstant udvikling mod bedre belysning og besparelser på driften.

Klimaet fylder også i beslutningerne, når offentlige virksomheder skal vise vejen til den nødvendige CO2-reduktion i år 2030.

Brug vores erfaringer og professionelle redskaber, når du skal skal træffe beslutninger eller have undersøgt, om ny belysning giver mening.

Effektivt lys til sikker behandling

Der er ikke plads til søvnligt lys og langt mellem armaturerne, når patienterne skal have en sikker og tryg behandling. Der er høje krav til personalet i både frontlinen, støttefunktionerne og administrationen. Læger, sygeplejersker, SOSUer og alle de andre skal have gode arbejdsbetingelser – også på sene vagter og når situationen spidser til.

Sundt lys til heling og recovery

Lys er livgivende. Vi reagerer alle på lyset om foråret. Vi elsker når Solen skinner og nyder det bløde lys i skumringen. Godt lys styrker både krop og sind og stimulerer helbredelsen.

Smart lys til hverdagen

Døgnrytmelys kan hjælpe med at skabe ro og det er vigtigt, at lyset fungerer optimalt i både maj og november. Sensorer giver lys, hvor der er behov. Og skal der smart styring på?

Sikkerhed for patienter og personale

Lyset i sig selv er vigtigt, men sikker montage spiller også ind. Vi skal være et skridt foran og forebygge situationer, hvor lamper og armaturer kan komme i vejen i en kritisk situation. Eller som kan forvolde skade, hvis en patient ikke tænker rationelt. Sårbare mennesker skal passes på. Og det er for sent at løse at løse problemet, når skaden er sket. Målrettet forebyggelse er nødvendig.

Sikre valg med lysberegninger

Gode løsninger kommer ikke tilfældigt. Med professionelle lysberegninger pilles gætværk ud af planlægningen, og både beregninger og 3D-tegninger af lysets placering sikrer gode beslutninger inden indkøb og montage.

Dokumentationen skal være på plads

Det handler om meget mere end bare at overholde formelle krav og standarder. Dokumentationen er vigtig for dialogen mellem afdelinger og faggrupper, da mange behov og opgaver møder hinanden i de samme lokaler i hverdagen.

Vi hjælper dig til godt lys

Vi hjælper dig

Christina Larsen

Christina Larsen

Rådgiver

Annett aaby img 2559 removebg preview

Annett Aaby

Rådgiver

800 produkter i webshoppen.
Dag-til-dag levering.

Søg i produkter og viden om lys