Butiksbelysning

Intet er mere vigtigt end din butiksbelysning. Med den rette belysning kan du øge dit salg. Læs hvordan og få masser af gode råd.

Butiksbelysning er vigtig for helhedsoplevelsen af butikken. Man ved det lige så snart, man har sat foden indenfor. Er det en behagelig og stemningsfyldt butik, der signalerer klart, hvad den sælger?

Ti procent højere omsætning efter bedre lys i butikken.

Dali Peric
Butiksbestyrer i MyHome

Lyd, duft og temperatur betyder noget, men intet er mere vigtigt end valg af belysning i butikken og lyssætningen på produkterne. 

Nyt led lys til butik My Home i Hillerød giver bedre farver og stærkere lys på de udstillede møbler. Udover fornyet energi i dagligdagen, er det forsigtige gæt fra butiksbestyreren 10 % højere omsætning efter ny butiksbelysning. Læs mere om fordele ved nyt lys i butik for denne møbelbutik, og hvordan de fik flere kunder i butikken.

Billederne viser forskellen mellem det gamle lys til venstre og den nye led belysning til højre. Selv kunderne kommenterer at butikken tager sig bedre ud.

Ny led butiksbelysning giver bedre farver og stærkere lys på de udstillede møbler. Det gamle lys ses til venstre, det nye til højre.

Rådgivning om butiksbelysning, lær fluks LUX tricket

Stemning er lig med omsætning. Man skulle tro, at det var banalt, men masser af butikker har endnu ikke godt lys. Selv små justeringer har sin ret, for kundernes tilbøjelighed til at købe er i høj grad betinget af den stemning, de bliver mødt med. Og intet er vigtigere end øjnene, der ser.

Fokus, blikfang og LUX tricket. Skal der spot på varen? Er grundbelysning i din butiksbelysning i orden? Spredningen på lyset betyder noget. Gør din præsentation af produkter ekstra lækker med forskellige LUX niveau for at aktivere kundens hjerne. Lav forskellige lux niveau på varer, som hænger på samme række. Og hæv lux niveauet i hjørnerne og på endevæggen, så kunden kan opleve hvor stort lokalet i din butik er.

LED lys til butik med Kelvin, hvilken forskel gør det?

Stof, lakerede overflader og organiske materialer stiller forskellige krav til lys i butik for at blive præsenteret optimalt. Lysets farvetemperatur, Kelvin, har stor betydning på oplevelse af varer. Til stoffer som uld og bomuld bør man bruge 3000k eller lavere. Det giver dybde i stoffet. Skinnende stoffer kræver typisk 4000k, men pas på refleksion i skinnende overflader. Derfor skal man også tænke sig om en ekstra gang ved butiksbelysning, når man eksempelvis sælger biler.

God belysning er god energi særligt på lange og travle dage i butikken. Og medarbejdere med overskud er kernen til kunder, der føler sig set. Bliv klogere på butiksbelysning Kelvin og dens indvirkning på din butik.

Hvordan skaber man godt lys til butik?

Udover LUX tricket og Kelvin når det kommer til valg af belysning i butik, er det vigtigt at kigge på Ra. Produkterne kommer nemlig til sin ret med Ra som er lysets farvegengivelse. Ra værdien er et udtryk for, hvor godt led belysning gengiver farver.

Gengivelse af farver betyder ekstremt meget for kundernes umiddelbare afkodning af et produkt, og om man får lyst til at købe det. Om det er familiebilen, designerstolen eller modetøjet. Og man er ikke i tvivl, når de fumler med butiksbelysningen, når den mørke blå trøje ser sort ud. 

Få lysberegning og uforpligtende tilbud på butiksbelysning

Moderne belysning er ofte billigere. Der kan være mange watt at spare på elregningen ved at skifte lys butik til led belysning. På baggrund af en lysberegning kan vi visualisere din kommende belysning butik med for eksempel led spot skinne og give dig et uforpligtende belysning tilbud. 

Butiksbelysning led belysning som lysberegning
Få visualiseret din butiksbelysning med en lysberegning

Med den rigtige kvalitet opnår man en garanteret lang levetid på lyset og stabil drift. Kontakt os allerede i dag for rådgivning belysning og hør om fordele ved led belysning. Brug vores viden og erfaringer i butiksbelysning til at skabe stemning og indbydende præsentationer af det, du sælger i butikken.

Butiksbelysning med godt lys led spot skinne
Ny butiksbelysning med led spot skinne på 3-faset strømskinne

Vi hjælper dig til godt lys

Vi hjælper dig

Christina Larsen

Christina Larsen

Rådgiver

Annett aaby img 2559 removebg preview

Annett Aaby

Rådgiver

800 produkter i webshoppen.
Dag-til-dag levering.

Søg i produkter og viden om lys