My Home Møbler: Flere kunder efter nyt lys

Omsætningen er steget, medarbejderne har mere energi og der er sparet penge. Bedre belysning i møbelbutikken har givet synligt løft.
My home dali peric
Trætheden kom let efter en lang arbejdsdag, men nyt lys har flyttet grænser, fortæller Dali Peric

Ti procent højere omsætning efter bedre lys i butikken.

Sådan lyder det forsigtige gæt fra Dali Peric, der har investeret i nyt LED-lys til møbelbutikken My Home i Hillerød.

”Da vi overtog butikken, var den meget dunkel. Vi malede først, men det var ikke nok,” fortæller Dali Peric, der har været butiksbestyrer i snart to år.

”Kunderne spørger os om, hvad der er sket? Det er som om, vi har fået mere luft.”

Dali Peric har endnu ikke gjort tallene endeligt op, men der kommer klart flere besøgende i butikken, så bedre lys virker tydeligt på bundlinjen.

Steen Roelshøj
Vil du vide mere?

Ring til Steen
Tlf. 5120 8208

Og Dali og hans medarbejdere får ellers ikke noget foræret. Der er hård kamp lige til dørtrinnet om kunderne hos My Home Hillerød. I selvsamme bygning ligger to af konkurrenterne. Så butikken skal bare tage sig godt ud.

Ny LED belysning giver bedre farver og stærkere lys på de udstillede møbler. Det gamle lys ses til venstre, det nye til højre.

Mere energi – og billigere

Egentlig begyndte det som et tiltag for at spare på elregningen, men Dali Peric have også en klar forventning om, at lyset ville tilføre energi til både ham selv og medarbejderne.

Vi har snakket om det, og det har givet vildt meget. Vi har alle sammen fået mere energi.

Dali Peric Sagan

Butiksfacaden, der slipper dagslys ind, er ikke stor i forhold til det dybe og højloftede butikslokale. Og det er mærkbart om vinteren, når det mørkt udenfor ved åbningstid og igen ved lukning. Men nyt lys har god effekt, fortæller Dali Peric:

”Vi har snakket om det, og det har givet vildt meget. Vi har alle sammen fået mere energi.”

Dali Peric havde tidligere købt pærer hos Dansk Lyskilde, så det var meget naturligt at bede om et godt tilbud på en bedre lys-løsning. Og der bliver sparet penge. Selvom lyset er klart bedre, så bruges der under det halve antal watt med de nye LED spots.

My home udstilling af sofa efter ny led butiksbelysning
Kunderne kommenterer, at butikken tager sig bedre ud. De opdager ikke altid, at der er lyset, som gør forskellen.