LED lys til butik My Home Møbler giver flere kunder

Bedre led lys til butik har givet synligt løft. Omsætningen er steget, medarbejderne har mere energi og der er sparet penge.
Butiksbelysning med nyt led lys til butik hos møbelbutikken My Home gav flere kunder
Trætheden kom let efter en lang arbejdsdag, men nyt lys har flyttet grænser, fortæller Dali Peric

LED lys til butik var løsningen, og resultatet blev ti procent højere omsætning.

Sådan lyder det forsigtige gæt fra Dali Peric, der har investeret i ny led belysning til butik hos møbelbutikken My Home i Hillerød.

”Da vi overtog butikken, var den meget dunkel. Vi malede først, men det var ikke nok,” fortæller Dali Peric, der har været butiksbestyrer i snart to år.

”Kunderne spørger os om, hvad der er sket? Det er som om, vi har fået mere luft.”

Dali Peric har endnu ikke gjort tallene endeligt op, men der kommer klart flere besøgende i butikken, så bedre led lys til butik med led spot på skinne virker tydeligt på bundlinjen.

Steen Roelshøj
Vil du vide mere?

Ring til Steen
Tlf. 5120 8208

Og Dali og hans medarbejdere får ellers ikke noget foræret. Der er hård kamp lige til dørtrinnet om kunderne hos My Home Hillerød. I selvsamme bygning ligger to af konkurrenterne. Så butikken skal bare tage sig godt ud.

Nyt led lys til butik giver bedre farver og stærkere lys på de udstillede møbler. Det gamle lys ses til venstre, det nye til højre.

Nyt LED lys i butik gav mere energi – og billigere

Egentlig begyndte det som et tiltag for at spar penge på el, men Dali Peric havde også en klar forventning om, at den rette belysning med led spot skinne ville tilføre energi til både ham selv og medarbejderne.

Butiksfacaden, der slipper dagslys ind, er ikke stor i forhold til det dybe og højloftede butikslokale. Og det er mærkbart om vinteren, når det mørkt udenfor ved åbningstid og igen ved lukning. Men nyt led lys til butik har god effekt, fortæller Dali Peric:

”Vi har snakket om det, og led lys til butik har givet vildt meget. Vi har alle sammen fået mere energi.”

Belysning tilbud til butik

Dali Peric havde tidligere købt lyskilder hos Dansk Lyskilde. Derfor var det meget naturligt at bede om et belysning tilbud. Butikken blev målt op, og en efterfølgende lysberegning viste præcist hvor og hvor mange led spots der skulle bruges. Og der bliver sparet penge. Udover at lyset er klart bedre, så bruges der under det halve antal watt med denne 3f led skinne spots til lysskinne. Se hele vores udvalg af led spot skinne til butiksbelysning her.
Butiksbelysning hos My Home Møbler efter nyt led lys til butik
Kunderne kommenterer, at butikken tager sig bedre ud. De opdager ikke altid, at der er lyset med led spot skinne, som gør forskellen.

LED lys til butik – hvad skal du vælge?

Der kan ikke gives et entydigt svar, for det handler om dit behov og hvilken stemning du ønsker for din butik. Du kan lade dig inspirere ved at se forskellen om et køkken har belysning med 3000k varmhvid eller 4000k koldhvid. Sikkert er belysning Kelvin har stor indvirkning på oplevelsen i din butik. Vidste du at det er bedst at bruge 3000k eller lavere til uld og bomuld, hvorimod skinnende stoffer typisk kræver 4000k.

Din led belysning kan også få rum optisk til at se større ud. Bare ved at hæve lux niveauet på endevæggen. Vi har et stort udvalg af led lys til butik og vi hjælper dig med rådgivning og valg af belysning. Ring eller skriv til os, vi glæder os til at høre fra dig. 

Søg i produkter og viden om lys