Hvad er lysberegning?

Undgå fejlkøb og dårligt lys, når du skal have ny LED belysning i industri, kontor eller butik. Se med på en lysberegning af et kontor

Lysberegning Dansk Lyskilde

Få lavet en professionel lysberegning inden du investerer i ny belysning til din arbejdsplads.

Hvor skal lamper og armaturer placeres rummet? Hvor kraftigt skal lyset være? Hvad med refleksioner og blænding? Og hvordan skal det spille sammen med lyset udefra gennem vinduerne?

Derudover sikrer du dig med en lysberegning, at du overholder lovkrav til belysning. Kontorarbejde med vedvarende læsning skal for eksempel have minimum 500 lux på skrivebordet. Se mere om lux krav hos Arbejdstilsynet.

På under 2 minutter kan vi hjælpe dig med at få et overblik over, hvor mange armaturer du har brug for på dit kontor. Spol gerne ind i videoen, i slutningen ser du en flot 3D effekt af kontoret. Og med udfasning af pl rør bliver det mere og mere relevant at få kigget på alternative belysningsløsninger. 

På under 2 minutter demonstrerer Michael Johnsen, hvor hurtig en lysberegning kan simuleres for et kontor. Visualiseringen sidst i videoen gør det meget nemmere at se det færdige projekt for sig. 

Lysberegninger løser næsten alt

Det bedste ved lysberegninger er, at du ikke skal lave dem selv. Det kræver erfaring og professionelle systemer at regne den rigtigt ud. Vi laver dem gerne for dig. 

Michael Johnsen
Vil du vide mere?

Ring til Michael
Tlf. 6091 0112

En lysberegning af et lokale tager højde for lokalets beskaffenhed. Det vil sige, at en lysberegning bruger tegninger med lokalets mål, vinduers placering – og om nødvendigt også inventarets placering til at udregne:

  • Hvor mange armaturer skal der bruges?
  • Hvor skal de placeres i lokalet, så man får det ønskede lysniveau – altså lux?
 
Lysberegningen giver svar på de mange faktorer, der spiller ind! 

3D med møbler og andet inventar

I nogle tilfælde kan en visualisering i 3D hjælpe med at simulere det færdige resultat af investeringen. Her kan der også tages højde for hvilket inventar du har, eller har tænkt dig at få, i det rum hvor du skal have LED belysning.

Der tages også højde for blænding, så du får belysning, der skaber et godt arbejdsmiljø.

Særligt driller skiftende vejr og skiftende årstider med mængden af lys udefra.

Book et møde med os allerede i dag, både online og onsite, så hjælper vi dig til godt lys gennem viden og professionel lysberegning. 

Lysberegning Domus Vista
Her ses en lysberegning for en 3.200m2 p-kælder.
Søg i produkter og viden om lys