Hvad er lysberegning?

En lysberegning sikrer din investering. Undgå fejlkøb og dårligt lys, når du skal have ny LED belysning i industri, kontor eller butik.
Lysberegning Dansk Lyskilde

Forkert lys kan være både for meget lys, for lidt lys og i allerhøjeste grad dårligt placeret lys. 

Så inden du investerer i ny belysning på arbejdspladsen, er det en rigtig god idé at få lavet en professionel lysberegning.

Hvor skal lamper og armaturer placeres rummet? Hvor kraftigt skal lyset være? Hvad med refleksioner og blænding? Og hvordan skal det spille sammen med lyset udefra gennem vinduerne?

Lysberegning Domus Vista
Her ses en lysberegning for en 3.200m2 p-kælder.

En lysberegning er en opmåling og simulation, som præcist fortæller dig, hvor meget lys du får, hvor dine LED armaturer skal placeres og som tager højde for refleksioner fra væg, loft og gulv. I vores beregning inkluderes rummets dimensioner – længde, bredde og højde.

Der tages også højde for blænding, så du får belysning, der skaber et godt arbejdsmiljø.

Særligt driller skiftende vejr og skiftende årstider med mængden af lys udefra. 

3D med møbler og andet inventar
Michael Johnsen
Vil du vide mere?

Ring til Michael
Tlf. 6091 0112

I nogle tilfælde kan en visualisering i 3D hjælpe med at simulere det færdige resultat af investeringen. Her kan der også tages højde for hvilket inventar du har, eller har tænkt dig at få, i det rum hvor du skal have LED belysning. 

En lysberegning tager også forbehold for LED armaturers tab af lys over tid. Du får altså en løsning, der sikrer dig god belysning i hele LED armaturets levetid.