Godt lys til elektrikere

Effektiv dokumentation, mindre papirarbejde, dag-til-dag levering og hurtig service til elinstallatørerne er nøglerne til godt samarbejde.

Papirarbejdet er sjældent grunden til, at man blev elektriker. Men kravene til stærk dokumentation er blevet en del af hverdagen – både i tilbudsgivningen og leverancen.

Der er hjælp at hente. For Dansk Lyskilde laver en stor del af arbejdet og leverer dokumentationen.

Avancerede lysberegninger, spareberegninger og tilbagebetalingstider er blevet standard for mange tilbud, der skal gives. Dertil kommer formelle krav til lysets effekt og beskaffenhed – og til armaturernes modstandsdygtighed over for eksempelvis slag, vand og støv.

Når kvaliteten er høj og servicen god, så letter det mig for meget arbejde.

Flemming Neergaard,
Servicechef i Demskov El

Rådgivningen og dokumentationen er blot en del af samarbejdet mellem elinstallatørerne og Dansk Lyskilde. God pris, høj kvalitet og effektiv service er de tre nøgleord, som elektrikerne efterspørger først. Og så er dag-til-dag levering populær.

Lysberegninger og energiberegninger

Det er det, kunderne vil have. Så Dansk Lyskilde laver kalkulerne og dokumentationen, så det bliver lettere og hurtigere for elektrikerne at udarbejde tilbud. Der er mange formelle krav til belysning i forskellige sammenhænge, og dokumentation kan være tidskrævende.

Sparring omkring de gode løsninger

Det går stærkt inden for teknologi til belysning. Alene udviklingen af LED tager konstante tigerspring. Men hertil kommer smart styring, sensorteknologier, energioptimering og meget andet.

Tilgængelig support

Selvom man kan planlægge sig ud af mange problemer, så opstår der problemer, hvor det er vigtigt at kunne ringe til en livline og få hjælp. Og helst lige nu, så problemet kan blive løst med det samme, og man kan komme videre.

Driftssikkerhed og høj kvalitet

Eftermontage og rettelse af fejl er ofte penge ud ad vinduet. Armaturer og lamper skal være i høj og stabil kvalitet, så der kommer mindst muligt tilbageløb på projekterne. Kunderne efterspørger garantier og sikkerhed for deres investeringer, så løsningerne skal holde længe. Dansk Lyskilde har et systematisk testprogram, der starter hos producenterne, men bliver fulgt op med en variation af test, når produkterne når frem til lageret.

Prisen og de små marginaler

Der konkurreres flittigt på priserne på produkterne. Og det er ofte marginaler, der skiller. Men hvad er prisen set i sammenhæng med eksempelvis let og enkel montage, og med kvaliteten i levetiden af produktet?

Dag-til-dag levering

Der er ikke noget som forsinkelser, der kan pille overskuddet ud af et ellers godt projekt. Dansk Lyskilde er lagerførende på et stort sortiment af armaturer, lamper og lyskilder, og der leveres dag-til-dag.

Det vi ikke har, kan vi skaffe

Elinstallatørerne støder på mange udfordringer, der kræver at man sætter strøm til de små grå for at finde en kreativ løsning. Her hjælper Dansk Lyskilde gerne. Og det er ikke en begrænsning, hvis det ikke lige findes på lageret.

Vi hjælper dig til godt lys

Vi hjælper dig

Christina Larsen

Christina Larsen

Rådgiver

Annett aaby img 2559 removebg preview

Annett Aaby

Rådgiver

800 produkter i webshoppen.
Dag-til-dag levering.

Søg i produkter og viden om lys