Lys-nørderne

Annett.jpg

Annett Aaby

Ejer


annett@dansklyskilde.dk
tlf. +45 20 43 91 16

Præsentation af Annett
Annett Aaby er datter af grundlæggerne af Dansk Lyskilde, Bjørn og Maria Jerichau. Ligesom sin storesøster, Christina, er hun vokset op blandt lyskilder og Ohms lov. Annetts viden er på det nærmeste sket i takt med virksomhedens opståen, for da hendes forældre blev selvstændige erhvervsdrivende, var Annett blot otte år. Annett husker tydeligt, at hun som 8-årig lå på gulvtæppet og sorterede ordresedler efter farver. Sidenhen har samspillet mellem virksomhedens udvikling og Annetts egen udvikling haft en naturlig indflydelse på hendes kompetencer. Først fik hun en masse praktisk erfaring, og sidenhen en masse teknisk viden om lyskilder og armaturer, og de konsekvenser som forkert lys eller for lav lysstyrke kan have for vores præstationsevne og trivsel.

I dag husker Annett særligt det stærke fællesskab og samarbejdet mellem hende, hendes søster og hendes mor, mens hendes far kørte landevejene tynde mandag til fredag i søgen på nye kunder. Hun husker, hvordan familiefølelsen og det fælles mål fik alle til at yde deres bedste og virksomheden til at blomstre. Denne forståelse og erfaring afspejler sig i hendes – og Dansk Lyskildes – værdier den dag i dag, og det er ikke mærkeligt at, det i dag er Annett, der har ansvaret for kommunikation og HR. Med Annett i front forsøger vi at skabe en familiær stemning og personlig relation blandt både medarbejdere og kunder. Det gør vi, fordi vi ved, at stærke relationer ikke blot skaber en intern kompetence, men også er en styrke i vores omverden.

Christina Jerichau Larsen

Ejer


christina@dansklyskilde.dk
tlf. +45 29 44 29 21

Præsentation af Christina
Christina er datter af grundlæggerne af Dansk Lyskilde, Bjørn og Maria Jerichau. Ligesom sin lillesøster, Annett, er hun vokset op med glødepærer, lysstofrør og sparepærer. Christina var 16 år, da hendes forældre blev selvstændige, og hun fik derfor hurtigt masser af praktisk erfaring. Allerede fra dag 1, hvor virksomheden primært solgte gaveartikler, fik hun til opgave at arkivere, skrive pakkelabels på skrivemaskine og udskifte defekte indsatsfjedre i kuglepenne. Da lyskilder overtog hele produktsortimentet og det nye navn, Dansk Lyskilde, så dagens lys, fik Christina også hurtigt en ekspertviden. Enhver anden på hendes alder så en pære som en pære, men for Christina var det en lyskilde, hvor både lumen, Kelvin og Ra-værdier havde betydning for kvaliteten. 

Christinas mangeårige viden og erfaring karakteriserer hendes kunderådgivning i dag og gør hende til én af vores dygtigste lyseksperter. Men det er ikke kun Christina og hendes kunder, der har glæde af hendes lys- og livserfaring, for den er nemlig gået hen og blevet til en kerneværdi, som dagligt minder os om, at vi har et ansvar, vi skal leve op til, og en integritet, vi skal bevare. Det kan vi kun gøre, hvis vi tilbyder produkter og rådgivning, som ikke går på kompromis med vores egne kvalitetsstandarder. Så når det rusker og regner på havet, så tøver Christina ikke med at ændre vores søleverance og i stedet få vores produkter kørt hjem i en sikker fragtbil fra Hamborg. Når hun gør det, er hun nemlig sikker på, at vi holder, hvad vi lover.

Frank Czyfczynski

Ansvarlig for lager

frank@dansklyskilde.dk
tlf. +45 29 26 05 39

Præsentation af Frank
Frank sørger for at lageret altid fungerer ud fra principperne kvalitet, nøjagtighed og punktlighed. Arbejdsfunktionerne er mangeartede, og spænder lige fra varemodtagelse til lejlighedsvis testning af LED pærer. På modersmålet tysk, udtrykker Frank hans funktion som ”Mädchen für Alles”.

Efter Frank har rundet de 50 år, er lyset blevet vigtigere for ham, da det kan knibe med øjnene fra tid til anden. Frank beskriver lyset som en underkendt nødvendighed, som man først for alvor begynder at tænke over, når man arbejder med det til dagligt. 

Frank har mange interesser, og han holder rigtig meget af naturlivet. Det bliver til sejlads, fiskeri og camping i det fri både herhjemme og i Sverige. Med familien kan han rigtig godt lide at spille kort eller et godt strategispil. 

Kære Kunde. Ring til mig, hvis du har brug for en hånd, jeg hjælper gerne til på stedet.

Martin Kristoffersen

Account Manager, Sjælland


martin@dansklyskilde.dk
tlf. +45 60 91 01 18

Præsentation af Martin
Martin sætter sig ind i dig og dine behov. Med afsæt i dine ønsker, får du løsningsforslag, som er velovervejede og gennemtænkte. For Martin leverer kvalitet i sit arbejde. Samtidig er den ærlige, personlige kontakt og relation mellem dig og Martin uhyre vigtig for ham.

Dagligt gør Martin opmærksom på at lys ikke bare er lys. Og det er ikke bare et smart salgstrick, som han først troede det var. Martin har nemlig selv mærket forskellen på dårlig og god arbejdsbelysning. På hans tidligere arbejdsplads var belysningen så elendig - gul og meget dunkel - at Martin og hans kollegaer tit følte sig trætte og uoplagte efter middag. Det har overrasket Martin, hvor meget lyset påvirker ens energiniveau og trivsel.

Martin elsker sport, både som tilskuer og udøver. Fodbolden trækker mest, men han er nem at lokke til alverdens sportslige udfoldelser om det er tur på mountainbike eller et forhindringsløb. Desuden holder Martin af at bruge fritiden på at hygge med familie og venner - og så elsker han at hjælpe til med håndværksmæssige projekter.

Kære Kunde. Ring til mig, hvis du har brug for en åben og ærlig medspiller.

Michael Johnsen

Account Manager, Jylland

michael@dansklyskilde.dk
tlf. +45 60 91 01 12

Præsentation af Michael
Michael sørger for at finde den rigtige løsning ved at spørge nysgerrigt og interesseret ind til dine ønsker og behov. Han sætter sig ind i din hverdag og finder ud, hvad der er vigtigt for dig. Ærlighed er en dyd for Michael, og tingene bliver sagt lige som de er. Uden omsvøb og altid med et glimt i øjet. I Michaels hænder er du tryg, og du bliver klædt på til at træffe den rette beslutning for dig. 

Inden opstarten hos Dansk Lyskilde, havde Michael godt hørt om lumen. Men hvad det reelt betyder, det er han sidenhen blevet meget klogere på. Som han selv udtrykker det :”Vi er alle sammen gladere når solen skinner, og triste når det er mørkt. Det kunstige lys kan vi næsten få til at virke, som en sol. Ergo når man så tænker over det, så bliver man gladere når lyset i klasseværelset, er som solen. Så det er egentlig logik for burhøns.”

Michael er sønderjyde helt ind til knoglerne, og har et hjerte der banker for Sønderjyske Elitesport. Primært ishockey i Vojens hvor han er ivrig tilskuer og KÆMPE fan. Derudover interesserer Michael sig for film, Hi-Fi, gadgets og elektronik.

Kære Kunde. Ring til mig, hvis du har brug for den rette rådgivning til en lysere hverdag.

Steen Roelshøj

Ejer

steen@dansklyskilde.dk
tlf. +45 51 20 82 08

Præsentation af Steen
Steen har mere end 25 års salgserfaring i Dansk Lyskilde. Han har siden begyndelsen været med til at skabe rammerne for virksomheden og de værdier, som vi bygger på i dag. Lige fra navnet og logoets grønne farve - symbolet på bæredygtighed og livskvalitet - til vores forretningsprincip om at koble teknisk viden med kreative og behovsspecifikke løsninger.

Steen er oprindeligt uddannet i en bank, men fandt dog hurtigt ud af, at et kontorarbejde med boliglån og renter ikke var hans kald i livet. I stedet var det relationen og kemien mellem mennesker, der tændte en gnist i ham. Steen valgte derfor at blive sælger. Én særlig ting, som Steen måske alligevel tog med sig videre fra bankverdenen, er det stærke fokus på rådgivning, som du møder i Dansk Lyskilde i dag. Vi sælger ikke bare for at sælge. Belysningen er blevet komplekst og nuanceret og spiller en reel rolle for vores trivsel og fysiske velbefindende – og det tager vi altså alvorligt. Med Steen i front forsøger vi at møde vores kunder i deres egne omgivelser for derigennem at kunne forstå deres behov. Dette har til alle tider været en forudsætning for at give den bedste og den mest seriøse rådgivning..

Som helt ung var Steen også drevet af oplevelser og verdensrejser - lige fra faldskærmsudspring og klatring til eventyr i Asien. Det vides ikke om han allerede så det dengang, men vi vælger at tro, at det var hér, han opdagede hvordan rammer og lys spiller en helt enorm rolle for oplevelsen og de følelser den efterlader én med. I hvert fald er endnu en kerneværdi hos Dansk Lyskilde: Viden og rådgivning om den helt rigtige lyssætning, når du vil have de røde årer i trægulvet til at træder frem, og farverne i et maleri til at fremstå klare og knivskarpe.


Kontakt os