Vi vælger Dansk Lyskilde, fordi..

"Jeg stod for at skulle investere i LED rør, og henvendte mig til flere firmaer, men fik den bedste oplevelse fra Dansk Lyskilde. Annett Aaby som jeg talte med havde godt styr på tingene. Hun var meget venlig og hurtig til at besvare spørgsmål, og spareberegninger var inden for kort tid på min mail. Jeg bestemte mig for at købe, og rørene kom indenfor 2 dage."
HP Autoservice, Henning Poulsen, Indehaver.

"Qapartments er Skandinaviens største tilbyder af servicerede lejligheder med over 900 lejemål i København. Vi har valgt Dansk Lyskilde som vores hovedleverandør på lyskilder, batterier og sikringer i Danmark, eftersom de er ekstremt hurtige til at levere, giver gode priser og udmærket service. Specielt efter overgang til de nye LED-pærer regner vi med at spare store penge i kommende år, både i arbejdstid og strømbesparelse, eftersom vi også slipper for at sende vore servicemontører ud for at skifte diverse lyskilder, som nu får en forventet levetid på op til 5 år mere"
Qapartments, Jan Roger Johnsrud, Indkøber & Lageransvarlig.
"Vi har haft Dansk Lyskilde som leverandør i flere år. De er altid hjælpsomme og gode til at rådgive, så vi får det resultat som også er økonomisk forsvarligt. Men selvom vi bare skal bruge en enkelt pære er servicen den samme, og de varer vi bestiller kommer som aftalt."
3Shape A/S, Anja Engblad, Facility Manager.


"Mit samarbejde igennem 18 år (først 8 år i ATP Ejendomme) med Dansk Lyskilde har i alle årene været en fornøjelse. Det startede i ca. år 2000 da Steen Roelshøj kontaktede mig vedrørende samarbejde, og vi blev hurtigt enige om levereringstider og fornuftige priser, som jeg den dag i dag er meget tilfreds med. Selvfølgelig har jeg da oplevet at få forkerte lyskilde på de 18 år, men de har selvfølgelig aldrig været et problem at få byttet til korrekt igen."
Datea A/S, Claus Christoffersen, Driftsleder for Waterfront Shoppingcenter, Spinderiet og Hørsholm Midtpunkt.


"Vi har brugt Dansk Lyskilde de sidste 7 år og er yderst tilfredse. Vi passer omkring 217 ejendomme i København og omegn og bruger derfor mange forskellige lyskilder. Det vigtigste for os er hurtig leveringstid samt hurtig og kompetent hjælp ved spørgsmål og lignende. Her oplever vi Dansk Lyskilde som en af de absolut bedste og hurtigste på markedet. Nogle gange opleves det som om, at varerne bliver leveret før de overhovedet er bestilt - det er meget imponerende. At priserne så også er blandt de laveste er naturligvis også et kæmpe plus. Vi ser frem til de næste 6 år, og håber at det høje niveau holdes."
KBH Ejendomsservice A/S Nick Pedersen.

Kontakt os