Valmont SM: LED giver mere lys, og en stor besparelse.

Glade medarbejdere. Mere lys. Og en årlig besparelse på 50.000 kr.

I Rødekro producerer Valmont SM A/S kraftige og komplekse stålkonstruktioner. Ved at skifte til LED belysning opnår virksomheden en række fordele.

Valmont SM har skiftet til LED belysning i to af deres haller. I deres smedehal var der et behov for mere lys. I deres hærdehal var der et behov for klart lys. Et klart lys gør arbejdet med at inspicere lakeringen af vindemøllemaster lettere.

Valmont - High Bay og LED rør
Valmonts produktionshal
LED rør langs væggen

I samarbejde med Dansk Lyskilde, har Valmont fået en LED løsning med High Bay armaturer og LED rør. Den nye løsning giver mere lys i hallerne, og sparer samtidig Valmont SM for mere end 50.000 kr. på deres årlige elregning. Derudover oplever virksomhedens medarbejdere, at de har fået mere overskud, og at de ikke er trætte, når de går hjem fra arbejde.

Oluf Lauridsen, der er udviklingschef i Valmont SM, siger om samarbejdet:

”Bo Jeppesen fra Dansk Lyskilde har leveret belysning til flere haller med et meget tilfredsstillende resultat. Der er mange muligheder på LED området, men vi har fået et produkt, der fuldt ud lever op til, hvad der er lovet. Beregninger, overholdelse af energiforbruget og produktets kvalitet ligger alt sammen på et meget højt niveau. Vi ser ikke noget problem i at anbefale et samarbejde med Dansk Lyskilde til andre.”


Vil du have et uforpligtende tilbud? Så send os en mail, eller ring til os på +45 43 71 73 11 


Fakta om Løsningen
#1

Belysningen er lavet med en blanding af High Bay lamper og LED lysstofrør

#2

Valmont sparer mere end 200.000 kWh om året.


Kontakt os