Rådgivning kan være en by i... Kina

Udfordring nr. 1

På et LED-marked fyldt med mange informationer samt deciderede misinformationer, er det vigtigt at se sig for - og modtage den rigtige rådgivning.

Det giver sig selv at et marked, der i den grad er eksploderet i lys og muligheder siden LEDens indtog, også er blevet en jungle af tekniske begreber for den helt almindelige forbruger. I dag er det ikke længere nok at vide, hvilken lysstyrke, du ønsker dig, du skal også være opmærksom på kontekst, formål, flicker og lumen.Det drejer sig sjældent kun om prisbesparelser, når du vælger lyskilder og armaturer - men også om den (negative) effekt, som det forkerte lys kan have på din, dine medarbejderes og dine kunders hverdag. Lyset er blevet så kompleks en størrelse, at vi alle - i en helt enorm og væsentlig grad - er blevet afhængig af den viden, som vores leverandører og producenter har.

Vidste du at...?
#1

…det er myndighedskravene, der styrer, om du tilbyder en LOVLIG løsning for din kunde, og om din kunde rent faktisk sidder i et SUNDT, godkendt lys?

#2

…konsekvenserne af fejlrådgivning er, at medarbejdere landet over sidder i belysning som måske nok overholdt belysningskravet på dag 1, men som slet ikke overholder det på dag 768, hvor lysniveaeuet er faldet.

#3

…vi mennesker tilpasser os de omgivelser, vi er en del af, og derfor alt for ofte sidder i forringet lys uden at tænke over det. Med den konsekvens, at vi kan få hovedpine, øget træthed og tab af koncentrationsevne.


Kontakt os