Holte Midtpunkt: Fra lysstofrør til LED paneler.

LED sætter Holte Midtpunkt i bedre lys

Gangene i butikscentret Holte Midtpunkt er badet i et klart hvidt lys. De virker store og åbne, og efterlader en følelse af, at man er velkommen. I forretningernes vinduer står varerne skarpt i spotlyset, og man får et væld af indtryk fra former og farver, imens man spadserer igennem centret.

Der er kommet mere lys i Holte Midtpunkt
Lys og åben gang i Holte Midtpunkt
Lyset skaber en bedre oplevelse for kunderne

Holte Midtpunkt har fået nyt lys. De gamle armaturer med lysstofrør og halogenspots er skiftet ud med moderne LED paneler og LED downlights. Det har givet et klart lys i centret, der nu virker større og mere oplyst end før.

Butikscentret har også mulighed for at dæmpe lyset. Det betyder blandt andet, at belysning kan tilpasses særlige begivenheder i centret, og sætte rammerne for en sjov og hyggelig dag.


Ønsker du et tilbud på LED paneler eller LED spots, kan du sende en mail eller ringe på +45 43 71 73 11


Fakta om Løsningen
#1

De gamle armaturer med lysstofrør er skiftet ud med vores eget indbyggede LED panel Riga. Halogenspots er erstattet med LED downlight Upsala .

#2

Overgangen til LED betyder at Holte Midtpunkt nedsætter deres strømforbrug med flere tusind kWh om året, samtidig med at de får dobbelt så meget lys i centrets gangområder.


Kontakt os