Bevola: Bedre arbejdsmiljø og besparelse på 70%

Ny LED belysning giver bedre arbejdsmiljø, og reducerer elforbruget med 70%

Når man træder indenfor hos Bevola i Ringsted, er den store lagerhal næsten ikke til at genkende. Udvendig har den ikke forandret sig, men indvendig er den som forvandlet. Aluminiummet strækker sig i metervis på de blå reoler, og selv de små oliepletter i betongulvet træder tydeligt frem.

Ny LED belysning på aluminiumslageret og i to produktionshaller

Bevola havde besluttet sig - tiden var inde til at skifte de ældre udladningslamper ud. Christian Gleje fra Dansk Lyskilde vejleder Bevola til at sætte LED High Bay op. Denne LED lampe giver et jævnt, skarpt og kraftigt lys, som egner sig til højloftede haller.

Sådan så Bevolas lager ud med den belysning.
De nye High Bays giver mere lys til lageret.
Selvom Bevola får mere lys, sparer de stadig 70% på el-regningen.
Der er kommet mere lys i Bevolas produktionshaller

Med den nye LED belysning, har Bevola færre plukfejl, mere arbejdsglæde, og de opnår en klækkelig el-besparelse. Om samarbejdet siger Martin Rahbek Nielsen fra Bevola:


"Ihærdighed betaler sig …..og der har fra start til slut været totalt styr på opgaven. Intet har været overladt til tilfældighederne og der har været en god dialog omkring alle områder af projektet. Det har været sjovt og spændende. Opgaven er løst med stor tilfredshed."

Bedre arbejdsmiljø giver glade medarbejdere

Det er ikke kun lagerhallen, der er som forvandlet. Også humøret hos Bevolas medarbejdere er i top. Da Christian efterfølgende kommer på besøg hos Bevola, bliver han mødt af en taknemmelig medarbejder. Medarbejderen forklarer med et stort smil om det nye lys, og om den store forskel det gør for hverdagen på lageret. Han fortæller, at det tidligere var svært at se varenumrene ordentligt. Nu kan medarbejderne se alle detaljer, og de har et bedre overblik over lagerhallen.

Fakta om Løsningen
#1

Bevola har erstattet lysstofrør med LED High Bays

#2


Bevolas medarbejdere har fået mere og bedre lys. Det giver færre plukfejl og gladere medarbejdere.


Kontakt os